среда, 19 сентября 2018 г.

ВОЙНА С МАЛЫМ И СРЕДНИМ БИЗНЕСОМ ИЛИ КАК ОСТАТЬСЯ В ЖИВЫХ!!!!!

1. Война:

Ще 5 вересня було відомо про ухвалення Кабміном розпорядження, яке дало старт боротьбі з тіньовою зайнятістю. Та от лише сьогодні, 19 вересня, оприлюднено сам текст розпорядження КМУ від 05.09.2018 р. № 649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення».
Ним Уряд доручив Держпраці, ДФСУ, Пенсійному фонду, Національній поліції, іншим центральним органам виконавчої влади за участю органів місцевого самоврядування провести:
•починаючи з 5 жовтня 2018 року, комплексні заходи, спрямовані на детінізацію зайнятості та доходів населення;
•до 5 жовтня 2018 року інформаційно-роз’яснювальну кампанію про заплановані заходи та неприпустимість допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин.
Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади доручено переглянути власні нормативно-правові акти та внести до них зміни з метою посилення контролю за оформленням трудових відносин з найманими працівниками.
При цьому ДФСУ, ПФУ, Нацполіція та інші центральні органи виконавчої влади будуть подавати щомісяця до 10 числа Держпраці інформацію про проведену роботу для її узагальнення та подання до 15 числа Мінсоцполітики Кабінетові Міністрів України.
https://news.dtkt.ua/law/inspections/50411


2. Остаться в живых:

Еще в начале 2017года я обращал внимание на статью, которая не только не потеряла своей актуальности, а с каждым днем становится все более актуальной...
Вот ссылка https://blog.liga.net/user/afedak/article/25841
читайте внимательно... там написано все необходимое...

P.S. Я, ВООБЩЕ ЗА ТО, ЧТО БЫ СОТРУДНИКИ БЫЛИ ОФОРМЛЕНЫ! Но мы все знаем, как, и, главное, для чего у нас работают контролирующие органы...

P.P.S. И еще раз про "облако" - это действительно информационная безопастность, которая может спасти в очень многих ситуациях... Пишите, звоните - мне есть, что рассказать!
http://belenko-audit.com.ua/contacts


Комментариев нет:

Отправить комментарий